do. jul 25th, 2024
Zoetermeer en omstreken - de Tunnelbak

Onderhoudswerkzaamheden voor Europatunnel en Australiëweg volgende week

Onderhoud is essentieel voor alles, inclusief de wegen en tunnels in onze stad. Volgende week staan de Europatunnel en de Australiëweg op de planning voor renovatiewerkzaamheden.

De tunnelbak van de Europatunnel zal van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober een onderhoudsbeurt ondergaan. Op de Australiëweg wordt er aan het asfalt gewerkt vanaf vrijdag 20 oktober om 20.00 uur tot maandag 23 oktober om 06.00 uur.

Europatunnel

Gedurende deze dagen zal de Europatunnel (tunnelbak) in beide richtingen gesloten zijn. Verkeer wordt omgeleid via de Europaweg, die boven de tunnel ligt. Dit kan leiden tot extra verkeersdrukte en langere reistijden. Houd hier rekening mee of overweeg een alternatieve route.

Australiëweg

Na de afsluiting van de Europatunnel zal op vrijdagavond 20 oktober om 20.00 uur een deel van de Australiëweg worden afgesloten. Het afgesloten gedeelte loopt van de kruising met de Van Aalstlaan tot aan de Nieuwe Hoefweg, en hier wordt aan het asfalt gewerkt tot maandag 23 oktober om 06.00 uur. Ook hierbij geldt dat er omleidingen zullen zijn en dat reizigers extra reistijd moeten incalculeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *