do. jul 25th, 2024
Zoetermeer en omstreken - Stichting Leergeld

In Zoetermeer zijn er tal van gezinnen die zich in een financieel lastige situatie bevinden. Voor velen van hen is het een constante uitdaging om hun kinderen te voorzien van de essentiële benodigdheden, zoals een laptop voor school of kleding. Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden staat klaar om deze gezinnen te helpen en ervoor te zorgen dat elk kind toch kan deelnemen, zoals bijvoorbeeld de twaalfjarige Lucas: “Ik had een fiets nodig, maar mijn ouders konden dat niet betalen.”

Stichting Leergeld biedt ondersteuning aan gezinnen met financiële problemen door onder andere laptops, fietsen, schoolbenodigdheden, een kindpas of een verjaardagsbox ter beschikking te stellen. Hiermee tracht Leergeld te voorkomen dat kinderen aan de zijlijn komen te staan.

Aanvragen

Bent u zelf of kent u een gezin dat baat zou hebben bij deze ondersteuning? Aarzel dan niet om een aanvraag in te dienen bij Leergeld Zuid-Holland Midden. Ga naar www.elkkinddoetmee.nl voor meer informatie over de voorwaarden en het online aanvraagformulier. Een aanvraag kan worden ingediend door ouders, verzorgers, vrienden, kennissen of leraren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *