do. jul 25th, 2024
🚨🚨‼️VERMIST..DELEN GRAAG‼️🚨🚨 Op woensdag 27 september is Michel Brochard voor het laatst gezien bij de dakloze opvang in Delft. Dit was omstreeks 17:50 uur. Michel werd hier heen gebracht door een bekende van hem omdat hij 18.00 uur binnen moest zijn maar Michel vertoonde verward/zenuwachtig gedrag. Hij liep naar binnen en vlak daarna weer naar buiten. Dit heeft hij meerdere keren herhaald. Degene die hem weg bracht heeft gezegd dat hij naar binnen moest gaan, Michel heeft aangegeven dit ook te gaan doen. Vervolgens is zijn telefoon vanaf 18:23 uur voor het laatst online geweest en sindsdien ontbreekt elk spoor. Wij zijn bij iedereen die bij ons bekend was, wie Michel kent, aan de deur gegaan om te kijken of hij daar is. Helaas mocht dit niet baten en maken wij ons ernstig zorgen om hem, dit in verband met mentale gezondheid. Michel is vertrokken met enkel een kleine zwarte rugtas, zijn waardevolle spullen heeft achtergelaten bij een bekende. Omschrijving: Michel is geboren in Den Haag op 29 augustus 1973 Hij is ongeveer 1.60 meter Groen/blauwe ogen Kaal Tenger van postuur hij loopt wijdbeens Is tevens te herkennen aan zijn trillende handen. Wij vermoeden dat hij nog steeds in de regio Zuid-Holland zit maar in verband met zijn mogelijkheid om gratis te reizen doordat hij een oud tram bestuurder is, bestaat de kans dat hij elders in het land verblijft. Wij komen graag met Michel in contact omdat er familie omstandigheden zijn maar uiteraard ook omdat wij ons ernstig zorgen maken om Michel. Heeft u informatie bel 0900-8844

🚨🚨‼️VERMIST..DELEN GRAAG‼️🚨🚨 Op woensdag 27 september is Michel Brochard voor het laatst gezien bij de dakloze opvang in Delft. Dit was omstreeks 17:50 uur. Michel werd hier heen gebracht door een bekende van hem omdat hij 18.00 uur binnen moest zijn maar Michel vertoonde verward/zenuwachtig gedrag. Hij liep naar binnen en vlak daarna weer naar buiten. Dit heeft hij meerdere keren herhaald. Degene die hem weg bracht heeft gezegd dat hij naar binnen moest gaan, Michel heeft aangegeven dit ook te gaan doen. Vervolgens is zijn telefoon vanaf 18:23 uur voor het laatst online geweest en sindsdien ontbreekt elk spoor. Wij zijn bij iedereen die bij ons bekend was, wie Michel kent, aan de deur gegaan om te kijken of hij daar is. Helaas mocht dit niet baten en maken wij ons ernstig zorgen om hem, dit in verband met mentale gezondheid. Michel is vertrokken met enkel een kleine zwarte rugtas, zijn waardevolle spullen heeft achtergelaten bij een bekende. Omschrijving: Michel is geboren in Den Haag op 29 augustus 1973 Hij is ongeveer 1.60 meter Groen/blauwe ogen Kaal Tenger van postuur hij loopt wijdbeens Is tevens te herkennen aan zijn trillende handen. Wij vermoeden dat hij nog steeds in de regio Zuid-Holland zit maar in verband met zijn mogelijkheid om gratis te reizen doordat hij een oud tram bestuurder is, bestaat de kans dat hij elders in het land verblijft. Wij komen graag met Michel in contact omdat er familie omstandigheden zijn maar uiteraard ook omdat wij ons ernstig zorgen maken om Michel. Heeft u informatie bel 0900-8844
Bron Vermiste personen op Facebook

🚨🚨‼️VERMIST..DELEN GRAAG‼️🚨🚨

Op woensdag 27 september is Michel Brochard voor het laatst gezien bij de dakloze opvang in Delft. Dit was omstreeks 17:50 uur.

Michel werd hier heen gebracht door een bekende van hem omdat hij 18.00 uur binnen moest zijn maar Michel vertoonde verward/zenuwachtig gedrag. Hij liep naar binnen en vlak daarna weer naar buiten. Dit heeft hij meerdere keren herhaald. Degene die hem weg bracht heeft gezegd dat hij naar binnen moest gaan, Michel heeft aangegeven dit ook te gaan doen.

Vervolgens is zijn telefoon vanaf 18:23 uur voor het laatst online geweest en sindsdien ontbreekt elk spoor.

Wij zijn bij iedereen die bij ons bekend was, wie Michel kent, aan de deur gegaan om te kijken of hij daar is. Helaas mocht dit niet baten en maken wij ons ernstig zorgen om hem, dit in verband met mentale gezondheid.

Michel is vertrokken met enkel een kleine zwarte rugtas, zijn waardevolle spullen heeft achtergelaten bij een bekende.

Omschrijving:
Michel is geboren in Den Haag op 29 augustus 1973
Hij is ongeveer 1.60 meter
Groen/blauwe ogen
Kaal
Tenger van postuur
hij loopt wijdbeens
Is tevens te herkennen aan zijn trillende handen.

Wij vermoeden dat hij nog steeds in de regio Zuid-Holland zit maar in verband met zijn mogelijkheid om gratis te reizen doordat hij een oud tram bestuurder is, bestaat de kans dat hij elders in het land verblijft.

Wij komen graag met Michel in contact omdat er familie omstandigheden zijn maar uiteraard ook omdat wij ons ernstig zorgen maken om Michel.

Heeft u informatie bel de politie op 0900-8844