ma. jul 22nd, 2024

– Containerbrand J.W. Paltelaan –

Afgelopen maandag reed ik, @wijkhandhaver.eliza ,samen met mijn collega Danny een surveillance in het Centrum. Wij kregen van de meldkamer te horen dat er de laatste tijd vernielingen danwel brandjes worden gesticht nabij de skatebaan aan de J.W. Paltelaan.

Met deze informatie zijn wij een kijkje gaan nemen bij de skatebaan. Al snel zag ik een grote zwarte rookwolk in de lucht. Toen wij ter plaatse waren zagen wij dat er een plastic container in brand stond.

Door snel te handelen kwam de brandweer al snel ter plaatse, ook hadden wij al snel van omstanders een signalement gekregen van de mogelijke verdachten en konden onze collega’s en de politie uitkijken naar hun.

Achteraf bleek dat de container was overgegoten met wasbenzine… Waarom??

De dag erna heeft de desbetreffende eigenaar van de container de brandresten opgeruimd. ^05

#Zoetermeer #handhaving #brandweer #politie #container #brand #Centrum #wasbenzine #waarom

Bron plus foto’s Zoetermeer Handhaving