do. jul 25th, 2024

Het lichaam dat aan het begin van de middag werd aangetroffen in het water aan de Veemkade is inderdaad van de vermiste Sam. Dat laat de politie zojuist weten. 

 1. Vandaag heeft de politie Amsterdam in samenwerking met het Landelijk Team
  Onderwaterzoekingen in de IJhaven in de omgeving van de Veemkade gezocht naar de sinds zondag 15 oktober vermiste Sam van Grondelle (29). Tijdens deze zoekactie is een stoffelijk overschot gevonden.
  Inmiddels is duidelijk dat het inderdaad gaat om de vermiste Sam. Uit onderzoek is gebleken dat Sam niet door een misdrijf om het leven is gekomen maar meer dan vermoedelijk sprake is van een noodlottig ongeval.We willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het delen van informatie en onze berichten met betrekking tot de vermissing heeft gedeeld. 🔷️

  Wij wensen de nabestaanden, familie en vrienden van Sam heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 💙

  Bron Politie eenheid Brunssum-Landgraaf

  https://youtu.be/LQlEt-1tYFI?si=n5RAySaW4zJzvaXb