wo. jul 24th, 2024

Sutani Cup 2023

Dojo Hokori Meiyo House of Champions heeft weer huisgehouden op de afgelopen Belgisch kampioenschappen van de IFK
5 vechters van DHM reisden af om het laatste voorbereidende toernooi te draaien voor het aankomende WK.

Yassin begon zijn dag wat stroef. De eerste van de 5 partijen was wat inkomen. Na deze te winnen, volgde er 4 hele goeie tactische partijen waarin hij de winst veelal vroegtijdig naar zich toe wist te brengen. 1e plaats voor Yassin.

Daan was feilloos. Tactisch uitstekend en zo ontzettend veel sterker dan al zijn tegenstanders. Alle 4 zijn partijen beslist op technisch knock-out. Met veel vertrouwen en een 1e plaats naar het WK.

Senna heeft zichzelf ook met enorme klasse naar zijn zege bevochten. Al zijn tegenstanders waren een maatje te klein ondanks hun lengte. Senna hield zich aan het gameplan en was niet te stoppen. 1e plaats.

Maureen en Cathelijne hebben zoals heel vaak dezelfde poule. De 2 andere meiden waren simpelweg niet goed genoeg vandaag en de finale bestond zoals veel vaker uit de gezusters Tiel tegen elkaar. Een enorm goede partij waarin beide dames zich heel goed hielden aan de strategie, geweldig. Maureen 1e en Cathelijne 2e op dit toernooi.

Scheidsrechters Conchita, Shannon en Amber hebben ook hard gewerkt en een goede bijdrage geleverd. Coaches Wesley en Dave zijn erg blij met de behaalde resultaten! Met deze prestatie gaan wij goed de verdere voorbereiding voor het WK in.

Osu