do. jul 25th, 2024

🎉 Geweldig nieuws! We kunnen het eindelijk van de daken schreeuwen wat ons spectaculaire Sinterklaasprogramma gaat worden voor dit jaar!. Maak je klaar voor een magische en onvergetelijke dag vol verrassingen en plezier in het Stadshart, het Nicolaasplein en de Dorpsstraat in Zoetermeer!

🎁 Zaterdag 18 november 2023
🎁 10:00-16:00 uur
🎁 Stadshart, Nicolaasplein, Dorpsstraat
🎁 Volledige route en programma www.sinterklaaszoetermeer.nl

🎉Ontdek de magie van de Sinterklaas intocht in Zoetermeer! Bekijk snel onze handige plattegrond en zorg dat je geen enkel hoogtepunt van dit feest mist. 📍🤩 Kom jij ook gezellig langs op 18 november om Sinterklaas te verwelkomen?

🎁 Voor informatie: www.sinterklaaszoetermeer.nl

#SinterklaasInZoetermeer #FeestelijkNavigeren #zoetermeerisdeplek