wo. jul 24th, 2024

Vandaag was het zover.

https://youtu.be/scfdOEFTVwk?si=WTpAUgXmtxGBkLwn

Zanger Bobby Matulessy, onder begeleiding van gitarist/songwriter Danny Ferdinandus en de kids: Oliver Peltenburg, Zino van Os, Mayson Vreedzaam, Swendro Concencion, Chelsey van Tilburg, Dominique Bunskoek, Nathan Cicilia en leraren van het praktijkcollege zoetermeer nemen een videoclip op voor de song “Alles wordt Anders”.

Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn, wat een inzet van het Praktijkcollege Zoetermeer. Samen een clip maken met in ons hoofd “kinderen kankervrij” . Met deze clip hopen wij zoveel mogelijk donaties te gaan generenen voor Kika. Nu de clip gemaakt is kan binnenkort de speciale donatie pagina van KIKA online gaan. Natuurlijk hopen we dan ook dat dit breed door de media (zelfs landelijk) op gepakt zal worden.

In het bijzonder bedankt Jeffrey Bloem van JC events sweetlake die dit project regisseert in samenwerking met Bobby en Danny de volgende mensen in het bijzonder: tekstschrijver Danny Ferdinandus en Dick Hoogerwaard, zanger Bobby Matulessy, (beer Gordon Smith), Tony van TFD producties en zijn mede cameraman Rens voor hun vrijwillige en enorme inzet en het praktijkcollege zoetermeer die volledige medewerking gaf. Wat een mooie dag, we zijn trots en dankbaar.