wo. jul 24th, 2024

*** verlichting NIET op automatisch ***

‼️Let op ‼️

Zet uw verlichting van uw auto niet op automatisch, zeker bij schemer of mist niet. Dit kan er namelijk voor zorgen dat u enkel dagrijverlichting aan heeft, wat er voor zorgt dat u aan de voorzijde wel verlichting aan heeft maar aan de achterzijde niet! Als uw voertuig geen dagrijverlichting heeft, betekend dat dus dat u zelf geheel geen verlichting aan heeft!! Zeker bij mist of schemer kan dit erg gevaarlijke situaties opleveren.

✅ Zet uw verlichting standaard op dimlicht! Op die manier heeft u zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde verlichting aan en bent u zichtbaar voor uw medeweggebruikers.

📢 Deel deze tip met de mensen om u heen, dan zorgen we samen voor meer veiligheid in het verkeer.

#veiligverkeer #Nederland #verlichting #mist #zorgdatjegezienwordt