do. jul 25th, 2024

Dojo Hokori Meiyo – House of Champions. Sensei Wesley Wilbrink heeft de afgelopen 10 jaar zijn visie op Kyokushin karate geprobeerd door te geven aan de nieuwe generatie karateka’s.

Op een moderne en wetenschappelijke manier deze mooie sport te onderbouwen en met een hele duidelijke visie naar de toekomst te kijken om zijn atleten het beste te geven in deze niet commerciële sport.

Met een grote focus op Kumite (het gevecht) door Sensei Wesley en Sensei Conchita die zich volledig focust op het Kata (technisch vlak) het beste uit ieder persoon te halen.

Dojo Hokori Meiyo heeft zich de afgelopen jaren op vele niveaus ontwikkeld en ondertussen 4 Wereldkampioenen, meerdere Europees kampioenen en ook Nationale en Internationale kampioenen rondlopen en gecreëerd.

Naast het sterke wedstrijd element, is Dojo Hokori Meiyo een dojo voor jong en oud en ook een geweldige plek voor de recreant.

Voor iedereen is een plekje binnen deze dojo, het maakt niet uit wat je wilt bereiken, Dojo Hokori Meiyo en de leden proberen je hiermee te helpen en je doelen te bereiken.

https://youtu.be/jYOBU7SL1PI?si=NWH84RQx_8bhUHwh

https://instagram.com/zoetermeerenomstreken?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Kijk voor alle losse foto’s op Facebook pagina

Fotograaf Zoetermeer 👇👇

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid06k9FLCRxgoQUeks7yB3FBV5B4igv73tnb7HwNHgSpKYED5n5ZmdLTVdhrRQbQSf7l&id=100083767250351

En dit is ons Tik Tok Account 👇👇

https://vm.tiktok.com/ZGeL9B46v/