ma. jul 22nd, 2024

Vanaf 27 december is er ๐Ÿฐ๐Ÿฌ% ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜- ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป en ๐Ÿฏ๐Ÿฌ% ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜… ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป m.u.v. showmodellen en opgemaakte kerstbomen.

 

Het weekend van 6 & 7 januari is het ๐—™๐—œ๐—ก๐—”๐—Ÿ ๐—–๐—›๐—ฅ๐—œ๐—ฆ๐—ง๐— ๐—”๐—ฆ ๐—ฆ๐—”๐—Ÿ๐—˜: dan gaan de ๐˜€๐—ต๐—ผ๐˜„๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜… ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฑ๐Ÿฌ% ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด en ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—ป!

https://youtube.com/@ZoetermeerNieuws079?si=otW7im-QkJV44lxO