wo. jul 24th, 2024

UVS zoekt jeugdtrainer(s) voor Jo13 en Jo1

Voor het seizoen 2024/25 zijn wij op zoek naar gedreven trainers voor onze talentvolle Jo13 en jo14 van UVS in Leiden.

Wij geloven er bij UVS in dat ontwikkeling van spelers, trainers en coaches in combinatie met aanvallend, verzorgd en attractief voetbal tot maximaal spelplezier leidt.

https://youtube.com/@ZoetermeerNieuws079?si=X8XI5grX0cNNfSab

De spelers die wij opleiden hebben de volgende kenmerken, ze zijn:

• Creatief (ze mogen een actie maken en maken intelligente keuzes);

• Zelfstandig (ze leren zelf keuzes maken);

• Zelfbewust (ze weten wat ze goed kunnen en waar ze nog aan kunnen werken);

• Fysiek sterk (ze hebben uithoudingsvermogen en zijn strijdlustig);

• Multi-inzetbaar (ze kunnen op meerdere posities spelen).

We verwachten van jou dat jij daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren met behulp van goed doordachte trainingsvormen en positief-kritische coaching. Je geeft zelfstandig training, maar wordt wel ondersteund door het opleidingsteam dat je de kaders en een luisterend oor biedt, maar ook met je wil meedenken om UVS iedere dag een stukje beter te maken. De lijnen zijn daarin kort en de sfeer is vriendschappelijk en respectvol. Ambitie is onze kracht! Je krijgt daardoor de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen als trainer en coach. Je geeft drie keer in de week training en begeleidt en coacht je team op zaterdag.

Verder ben je in het bezit van minimaal het UEFA C jeugd diploma, of bereid dat te behalen. Je ben ambitieus, positief ingesteld, communicatief sterk en geïnteresseerd in vernieuwende voetbalinzichten, en een teamspeler.

De vacature kan ook als duo-trainerschap ingevuld worden. Dus als je dit samen met een andere trainer/assistent zou willen oppakken dan kunnen we daar over praten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een mail jeugdbestuur@uvs-leiden.nl met een toelichting (en eventueel je CV).