do. jul 25th, 2024

Welkom bij Rechtstreex Palenstein!

Bij Rechtstreex koop je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit de regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij het wijkpunt of laat ze thuisbezorgen. Zo weet je weer waar je eten vandaan komt en steun je boeren die werken aan een aantrekkelijk landschap in jouw regio. En nu opent er ook een wijkpunt in Zoetermeer. Doe mee en maak het verschil met je boodschappen!

Vanaf 8 februari haal je elke donderdag tussen 16:30 en 17:30 uur verse groenten, fruit, zuivel en andere streekproducten af op de Wolfertstraat 44 in Palenstein. Je bestelling plaatsen en wijzigen kan elke maandag tot 13.30 uur.

Kom je ook naar de opening op 8 februari? Er zullen lekkere hapjes zijn om te proeven en je kan meteen kennis maken met wijkchef Wilko!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het wijkpunt, de lokale boeren en Rechtstreex. Voor vragen en opmerkingen kan je mailen naar palenstein@rechtstreex.nl of bellen met de klantenservice: +31616066315

https://www.instagram.com/zoetermeerenomstreken?igsh=Nm5vOXc4MGU3NWc3

https://youtube.com/@ZoetermeerNieuws079?si=NE3f2o2Bw2aoHEtp

http://Www.nederlandenomstreken.nl