wo. jul 24th, 2024

Groot succes voor sportschool Da Graça op Senshi cup 2024

https://youtube.com/@ZoetermeerNieuws079?si=V50uZT_4eBONvrK9

Voor sportschool Da Graça was dit het eerste toernooi van het jaar. Van sportschool Da Graça deden er maar liefst 20 deelnemers mee. Op dit toernooi werd elke vechter gematcht tegen een gelijkwaardige tegenstander. Ook deden voor sportschool Da Graça 3 debutanten mee die nog geen wedstrijd ervaring hadden. Dit waren: Shafayed, Delayla en Daniel. Alle 3 deze vechters hebben het goed gedaan en hebben alle 3 de 1e plaats behaald. Helaas was er voor Niesje geen match ze was er uiteraard wel klaar voor. Dylan, Keyan, Wilma, senpai Lyanne en senpai Sharam hebben allemaal een goede partij gedraaid en hebben een mooie 2e plaats behaald. Loïs, Shania, Adalia, Safae, Jurre, Jens, Jamairo, Ellinoor, Britt, Michael en Maurice hebben weer hun uiterste best gedaan op de tatami en hebben de 1e plaats behaald. Senpai Anjay was vandaag scheidsrechter en heeft zijn inzet weer getoond.

Tot slot heeft Senpai Lyanne ook nog de spirit prijs weten te winnen. Senpai Lyanne stond tegen een veel zwaardere tegenstander en heeft een mooie partij neergezet. De spirit prijs was dus dik verdiend.

Coaches sensei Anthony, sensei Erwin en sensei Rick hebben de vechters gedurende de dag gecoacht en klaar gemaakt voor de wedstrijden.
Volgende week zondag staat het Nk kata op de planning. We kijken er weer naar uit.

De shihan en sensei’s kunnen weer trots zijn op hun vechters en scheidsrechter en natuurlijk ook op alle supporters die er weer bij waren.

Osu🥋