zo. jul 21st, 2024

KEN JIJ DEZE MAN? OUDERS WORDEN IN ELKAAR GESLAGEN

 

Twee ouders zijn voor de ogen van hun kinderen in elkaar geslagen. De verdachte liepen met twee honden en dachten dat de beestjes werden geschopt door de twee mensen. De grijze en bruine Staffords liepen los in het natuurgebied.

 

Op een gegeven moment steekt de vader zijn been een stukje uit, om de hond zo op afstand te houden. Dat wordt door de mannen op het bankje geïnterpreteerd als het schoppen van de hond. Ze rennen meteen schreeuwend op het gezin af. “Als je mijn hond schopt, maak ik je dood”, is de boodschap.

 

Het slachtoffer valt op de grond en krijgt meerdere vuistslagen van beide mannen. Zijn vrouw wil hem helpen, maar wordt omver geduwd en ook mishandeld. Eén van de twee verdachten is duidelijk te zien op het korte filmpje dat is gemaakt.

 

Eén van de twee verdachten is duidelijk te zien op het korte filmpje dat is gemaakt.

 

Weet u wie het zijn?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070

Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000