ma. jul 22nd, 2024

Volleybalvereniging Zovoc vierde gisteren 25 Mei 2024 haar 70-jarig bestaan met een spectaculair galafeest. Het feestje vond plaats in de Bierstube van Snowworld. De sfeer was feestelijk en de muziek werd verzorgd door een DJ die de hele avond voor muziek zorgde.

https://www.instagram.com/reel/C7bWeb8InpE/?igsh=Z3pvcnRuazhmOWRj

Het gala was een groot succes en een mooie manier om de geschiedenis en toekomst van de vereniging te vieren. Leden van Zovoc genoten zichtbaar van de avond vol muziek, dans en gezelligheid. Het feest vormde een mooie afsluiting van een belangrijk jaar voor Zovoc, dat nu de zomerstop ingaat. In september begint het nieuwe seizoen.

Speciaal voor deze mijlpaal is er een unieke trui ontworpen, met een Zovoc 70 jaar logo.

Voorzitter: Marcel Verbeek