do. jul 25th, 2024

Bij Zoeterviervoeter kun je terecht voor advies over hondengedrag, individuele trainingen voor angst en stress bij je hond tijdens het bezoek bij de trimsalon en dierenarts, individuele puppy- en volwassen honden cursus en Online Theorielessen! Van ongewenst gedrag zoals opspringen tot en met angst/agressie problemen, bij Zoeterviervoeter krijg je persoonlijke begeleiding wanneer het jou uitkomt, zowel doordeweeks als in het weekend. Fysiek en online: je leert méér over jouw hond bij Zoeterviervoeter! Tijdelijke actie: vraag vóór 1 augustus 2024 een fysiek gedragsconsult of een fysieke cursus aan en ontvang 10% korting én een verrassingspakket t.w.v. €35,- cadeau!

Kijkt u ook 👇 eens op hun website 👇

https://zoeterviervoeter.nl/

https://www.instagram.com/reel/C8kiyj0Il0A/?igsh=Z2Y1MWw3aDMzaWdv

Wilt u nou ook adverteren op Zoetermeer en Omstreken stuur dan even een pb via Facebook of een dm via Instagram Zoetermeer en Omstreken is er voor iedereen.

Adverteren kan al vanaf 15.00.