ma. jul 22nd, 2024

Geslaagden bij Zoetermeers Dojo Hokori Meiyo op Nationaal Zomerkamp

Maandenlang hebben de 3 examenkandidaten van Dojo Hokori Meiyo zich voorbereid om deel te nemen aan het nationale examen voor de hoge graden.

Daan Richartz deed examen voor 1e kyu, de laatste stap voor de zwarte band en titel Senpai. Na een subliem technisch maar ook gevecht en stamina examen is hij met vlag en wimpel geslaagd voor zijn 1e kyu. Gefeliciteerd.

Megan Smits deed examen voor haar felbegeerde zwarte band en titel senpai. Na maandenlange focus was vandaag het verlossende woord. Het examen heeft ze geweldig goed gedaan. Niets was haar vreemd en ze is vanaf vandaag Senpai Megan Smits. Van harte.

Shannon Blankestijn, van het 1e uur van Dojo Hokori Meiyo deed vandaag haar examen voor Nidan, 2e gouden streep op haar zwarte band. Een senior titel in de Senpai status. Na een pittig examen van meerdere uren is Senpai Shannon geslaagd voor haar 2e dan. Gefeliciteerd met deze behaalde graad.

Sensei Wesley en Sensei Conchita zijn erg trots op deze geweldige prestatie.

Als klap op de vuurpijl werd Sensei Conchita na haar jarenlange inzet voor de bond en dojo bevorderd tot 4e dan. Een ere graad die ze met groot recht mag dragen.

Een trots moment voor Dojo Hokori Meiyo uit Zoetermeer.

Osu
IFK Nederland – Nederlandse Karate Associatie
Zoetermeer en Omstreken