do. jul 25th, 2024
Zoetermeer en omstreken - Najaarskermis halloween

De herfstkermis is terug! Ook dit jaar staat hij helemaal in het teken van Halloween! Van 15 tot en met 25 oktober 2023 zal de parkeerplaats van Silverdome worden omgetoverd tot een angstaanjagend attractieparadijs.

Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. Voor de durvers die van draaimolens houden, zijn er de Para jump, botsauto’s, Polyp en Volcano Power. Voor de jongere bezoekers zijn er verschillende leuke attracties, zoals de draaimolen en trampolines. Natuurlijk ontbreken ook de grijpmachines en andere leuke spellen niet, en er is een uitgebreid aanbod aan lekkernijen!

Wanneer
Dagelijks van 21 oktober 2023 tot en met 29 oktober 2023
14.00 – 23.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *