do. jul 25th, 2024

In het Noord-Franse Sedan, nabij de grens met België, is woensdagavond in een appartement een levenloos lichaam aangetroffen. Het gaat wellicht om het tienjarige meisje dat sinds dinsdagavond vermist is, zo meldt het Franse persagentschap AFP op basis van bronnen dicht bij het onderzoek.

Het lichaam werd aangetroffen in een appartement boven een bar in het historische stadscentrum van Sedan in de Franse Ardennen, en is nog niet formeel geïdentificeerd. Volgens een bron bij de politie zou een persoon opgepakt zijn.

Woensdag werd een opsporingsbericht gelanceerd om het tienjarige meisje, dat sinds 17.30 uur vermist werd, terug te vinden. Volgens de oproep droeg het meisje ten tijde van haar vermissing een grijze broek, een zwarte jas en een roze vestje toen ze verdween, evenals sportschoenen en een rugzak.