ma. jul 22nd, 2024

Handhaving Interventie Team Zoetermeer (HIT) en Politie Zoetermeer werken intensief samen om bedrijventerreinen veilig te houden, leegstand te voorkomen en ondernemersklimaat gezond te houden. Het belang van controles blijkt deze week eens te meer.

Tijdens een gezamenlijke controle zijn dinsdag twee hennepkwekerijen en gerelateerde goederen aangetroffen in een bedrijfspand aan de Radonstraat. Het adres kwam in beeld omdat er volgens de Kamer van Koophandel geen bedrijf staat ingeschreven, er gedurende lange tijd geen activiteit zichtbaar was en meerdere bewakingscamera’s hingen in en op het bedrijfspand.

Na bestuursrechtelijk openen van het bedrijfspand door gemeentelijke toezichthouders en de door hen later aangetroffen zaken is Politie Zoetermeer direct in kennis gesteld.

Verdachte situaties of twijfels over bedrijfspanden? Meld bij de Politie (telefoon 0900-8844), gemeente (ondermijning@zoetermeer.nl) of via Meld Misdaad Anoniem (telefoon 0800-7000).

#handhaving #zoetermeer #hit #ondermijning #MeldmisdaadAnoniem #079 #hennepkwekerijen
Gemeente Zoetermeer
Politie Basisteam Zoetermeer