do. jul 25th, 2024

Extra Activiteiten voor de Jeugd in de Wijk Buytenwegh
De gemeente Zoetermeer en organisatie gro up buurtwerk zijn een spannend avontuur gestart met de introductie van een jeugdhonk in de levendige wijk Buytenwegh. Drie avonden per week bruist het van activiteiten voor de jeugd, allemaal te vinden op de locatie van de Hoveniers (Carry van Bruggenhove)
Door een mix van aanbod, het inspelen op de wensen van de jeugd en het experimenteren met wat aanslaat, ontstaat er een gevarieerd programma. Op de dinsdagen staat het bol van geprogrammeerde kunst- en cultuuractiviteiten. De woensdagavond is speciaal voor de jongere jeugd, terwijl de vrijdag in het teken staat van de goede mix tussen sport en spel chillen en plezier.
Iedere jongere tussen de 11 en 18 jaar, uit de wijk is van harte welkom, juist ook diegenen die normaal gesproken niet zo in beeld zijn bij het jongerenwerk. In deze pilot werken we tot de zomer aan een aantrekkelijk aanbod. Na deze periode evalueren we samen met de gemeente of het project een vervolg krijgt en of we de gestelde doelen hebben behaald.
De gemeenteraad heeft uitgesproken dat ze in meerdere wijken jongerenplekken willen realiseren; een ontwikkeling waar we als jongerenwerk enthousiast over zijn. Jongeren zijn immers essentiële inwoners van de stad. Ze vormen de toekomst van deze prachtige stad en jeugdvoorzieningen dragen bij aan het creëren van een thuisgevoel.
Op de dinsdagen van januari maken we sieraden en komt er een rapper langs die met jongeren een rap gaat maken.
Meer weten, neem contact met ons op.
Gro up buurtwerk
maarten.buurman@gro-up.nl
06-20758616
Wijck
esther@wijck-zoetermeer.nl
06-39804768

https://youtube.com/shorts/ao3M3VWCVfo?si=_hroGKy0j_2ttQA0