ma. jul 22nd, 2024
Zoetermeer en omstreken - Politie zoetermeer
Agenten van team Zoetermeer hebben ondersteund bij het onderscheppen van een auto die afgelopen nacht meerdere malen betrokken was bij het rijden onder invloed van verdovende middelen
Het begon afgelopen nacht allemaal in Roelofarendsveen toen een 24 jarige man uit Wormer door agenten van de Landelijke Eenheid in het voertuig werd aangehouden ter zake rijden onder invloed van verdovende middelen. Een 25 jarige passagier uit Heerhugowaard gaf aan het stuur wel te willen overnemen echter ook zij werd positief getest op het gebruik van verdovende middelen. Haar werd een rijverbod opgelegd voor de duur van 24 uur.
Later die nacht werd het voertuig opnieuw gezien in Hoofddorp en ondanks het opgelegde rijverbod bleek de 25 jarige vrouw uit Heerhugowaard toch achter het stuur te zijn gekropen. Ook zij werd aangehouden.

Het was nog niet genoeg…

En alsof dat nog niet genoeg was besloot de 24 jarige man uit Wormer na heenzending toch weer om te gaan rijden. Samen met Politie Basisteam Delft Politie Basisteam Leidschendam-Voorburg wisten wij het voertuig te onderscheppen op de A4 ter hoogte van Zoeterwoude. De man werd wederom positief getest op het gebruik van verdovende middelen en daarnaast wordt hem verweten het opgelegde rijverbod te hebben overtreden. Om te voorkomen dat het voertuig wederom gebruikt zou worden door één van de betrokken personen, werd deze in beslag genomen. De officier van justitie zal gevraagd worden wat er met het voertuig moet gebeuren. ^RV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *